top of page
WendyPasse.jpg

TWILIGHT

Muziekcafé Twilight, gelegen pal in de uitgangsbuurt van Oostende, is sinds 1998 één van de troeven van onze club. Passe en Wendy verwelkomen Passe en Wendy jullie voor een afternoon drink of voor een black-out avond. Het kan zich in een oogwenk omtoveren van een gezellig cafeetje tot the place to be voor ware party animals. De naburige midnight snacks en andere nightshops maken van deze tent het epicentrum van het Oostendse nachtleven. Dat de Kouter trots is op de Twilight is een alom bekend feit!

 

Allemaal goed en wel, maar wat heeft de Twilight nu juist te bieden? Wel eerst en vooral studentennat tegen heel schappelijke prijzen. Heb je een grote dorst? Dan bestel je een kanneke. Vergeet ook de barkeeper niet te melden als je verjaart, want dan krijg je een “Cocktail Twi” voorgeschoteld, on the house! Ook bieden Passe en Wendy jullie wekelijks een Happy Hour. Sfeer en plezier verzekerd!

 

Achteraan het café kan je je kleingeld elimineren in de vogelpiek of in de Photoplay. Kom ons dus gauw een bezoekje brengen. Je zal het je niet beklagen!

bottom of page